Sverige

I 1999 startede Alex Andersen Ølund A/S et datterselskab op i Helsingborg på opfordring af Mäster Grön. Vi startede med 2 biler, der kørte Indtrans fra gartnerier i Kristianstad ind til Mäster Grön i Helsingborg. Dengang var der 2 medarbejdere på kontoret og 2 chauffører.

 

Siden er der sket meget. Vores afdeling har været under konstant udvikling og vi sidder i dag med den største markedsandel af Sveriges

blomstertransporter. Der er nu 11 medarbejdere på kontoret og ca. 50 faste chauffører, der kører samme type transporter, som der køres i firmaets danske afdeling. I højsæsonen er der dog betydelig flere om at løfte opgaven.

 

Afdelingen i Helsingborg er både hyggelig og nærværende men samtidig meget professionel og fleksibel. Alle medarbejdere har stor indsigt i alle aspekter af branchen og i de forskellige arbejdsområder. Vore kunder får derfor en rigtig god service, da der altid er en kompetent medarbejder klar til at hjælpe.

 

Afdelingen udvikler sig stadig og næste tiltag bliver implementering af Vehco-systemet, som vil gøre arbejdet mere effektivt. De rette styresystemer styrker professionalismen, den rettidige levering til kunden og afdelingens ambitioner om at være miljøbevidst.

 

Sverige er i front mht. modulvognstog. Vi har 12 af slagsen kørende i Sverige. Disse vogntog består af en almindelig forvogn med hængertræk, hvorpå der kobles en dolly med trailer. De kan medtage 67 blomstercontainere. 

Alex Andersen Sverige AB

Knut Påls väg 5,

SE – 25669 Helsingborg

Tlf: +46 (0)42-610 06 50

Fax + 46 (0)42 15 65 06

  • Facebook Social Icon

Alex Andersen Ølund A/S - Logistikvej 25A - 5250 Odense SV - Tlf: 66 18 81 97