Alex Andersen Ølund A/S

Er du vores kommende medarbejder i en af Danmarks førende transportvirksomheder?

750 medarbejdere fordelt på tværs af de europæiske grænser

Hos Alex Andersen er vi ca. 750 medarbejdere fordelt på tværs af de europæiske grænser. Vi består af chauffører, lagermedarbejdere, disponenter mv., hvor vi herunder altid søger kompetente og dygtige medarbejdere til at udvide vores virksomhed. Hos os får du muligheden for at udbygge dit netværk, opnå bred erfaring inden for transportbranchen samt et godt kollegialt fællesskab.

Ledige stillinger

Hvis du søger som chauffør eller lagermedarbejder anbefaler vi, at du går ind og udfylder vores online ansøgningsskema som du finder her på siden under ”ansøgningsskemaer”.

Søg uopfordret

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV til os på mail: job@alex-andersen.dk – Vi opfordrer dig til at skrive stillingsbetegnelsen i emnefeltet. 

Persondatapolitik

Alle ansøgninger og CV opbevares i vores ansøgningsdatabase, hvorefter de automatisk slettes efter 6 måneder.

Mød en medarbejder

Carl Hollænder Møller Nielsen

Speditørelev

Mød vores speditørelev Carl Hollænder Møller Nielsen! Carl er på nuværende tidspunkt speditørelev i Alex Andersen Cool Logistics. Som speditørelev har Carl en bred vifte af opgaver, der primært omhandler logistik og forsendelse af varer. Hans daglige arbejde kan omfatte kundekommunikation, transportplanlægning, samarbejde med andre afdelinger, kvalitetskontrol og meget mere.

Som speditørelev får Carl også mulighed for at lære om og arbejde med forskellige software og systemer, der understøtter logistikprocesserne, samt bruger han sin faglighed til at udvikle sig i speditørrollen.

Campus Vejle har lavet en video med Carl som viser hvordan hans dagligdag ser ud i Alex Andersen Cool Logistics.