Greve

I 1998 etablerede Alex Andersen Ølund A/S en afdeling på Københavns Grønttorv. Afdelingen blev hovesageligt brugt til at samle en stor del af udkørslen til de sjællanske kunder. Varerne kom både fra Fyn, Århus og Sjælland og blev kørt ud af de ca. 10 biler, der var tilknyttet afdelingen.

 

I 2006 flyttede vi disse aktiviteter fra Grønttorvet til Brøndby på en midlertidig løsning for senere at flytte ind på en nybygget terminal i Greve. I den forbindelse blev der oprettet to selskaber - et som ejer bygningerne: AA Greve A/S - og et som står for driften af hallen: AA Transport Service A/S.

 

Hallen i Greve er et moderne bygningsværk, der som en af de få halterminaler i Danmark er konstrueret til at modtage 25,25 m modulvognstog, der kan medtage 67 blomstercontainere.

 

AA Transport Service A/S blev etableret den 1. september 2006 af Ole Meisler, Troels Larsen og Alex Andersen Ølund A/S med formålet at drive lager- og distributionsvirksomhed og herigennem skabe synergier for distribution af både blomster og industrigods - primært på Sjælland, men også i resten af Danmark og i Norden. Virksomheden er skabt med grundlag i blomsterdistribution, som er livsnerven i Alex Andersens transportvirksomhed.

 

Alex Andersen Ølund A/S beskæftiger i dag mellem 17-20 distributionsbiler i Greve.

 

AA Transport Service har 7 fuldtidsansatte. Udover at sikre kvalitet, service og rettidig levering til vores kunder i samarbejde med Alex Andersen Ølund A/S, varetages en række andre opgaver, heriblandt lagerhandling samt langtids- eller korttidsoplagring.

AA Transport Service har egen hjemmside, hvor du bl.a. kan læse mere om aktiviteter, åbningstider osv.. Du kan besøge hjemmesiden her www.aa-ts.com

 

AA Transport Service / Alex Andersen, Greve

Greve Main 38, DK – 2670 Greve

Telefon  AATS + 45 43610200

Telefon   AAØ Greve + 45 36308223

Fax + 45 36308225

  • Facebook Social Icon

Alex Andersen Ølund A/S - Logistikvej 25A - 5250 Odense SV - Tlf: 66 18 81 97