Transportørens "ansvar"

Når en virksomhed overlader sine varer i en transportørs varetægt, forventer de fleste virksomheder, at eventuelle skader på varerne er transportørens ansvar. Det er ikke tilfældet. I henhold til både nationale og internationale regler er transportørens ansvar stærkt begrænset.

Transportøren kan i mange tilfælde fraskrive sig ansvaret eller maksimalt pådrage sig et beløbsmæssigt begrænset ansvar.

Reklamationer

Vi har hos Alex Andersen fastlagt en procedure for håndtering af reklamationssager. Proceduren skal hjælpe os til at behandle reklamationssager så hurtigt og effektivt som muligt.

Som kunde hos Alex Andersen er det muligt at foretage en henvendelse om reklamationer pr. e-mail. Du kan enten skrive til din disponent eller til virksomhedens reklamationsansvarlige på adressen complaint@alex-andersen.dk. Du er også velkommen til at benytte formularen her på siden. Din sag vil herefter blive behandlet og du vil inden for 7 dage få besked om sagens udfald. Du skal huske, at alle skadesanmeldelser skal foretages inden 24 timer efter, at skaden er sket.

Hvis vi modtager en regning, uden at denne procedure er foretaget, bliver regningen sendt retur uden betaling. Hvis den anmeldte skade accepteres, sender vi dig imidlertid et reklamationsnummer og du kan fremsende en regning med reklamationsnummeret påført. Herefter vil den blive betalt efter gældende retningslinier.

 

Vi håber på jeres forståelse og samarbejde.  

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage hurtigst muligtt.