Kundefordele

Containerfragt

I Alex Andersen Ølund A/S tilbyder vi vores kunder, at køre på containerfragt.

Det betyder, man som kunde kun køber den plads, der er nødvendig til den pågældende transport. Modsat betyder det også, man kan indgå aftale, hvor Alex Andersen forpligter sig til at løse transporten, af alle varer uanset mængde og sæsonudsving.

Du kan læse mere om containerfragt her

Emballagestyring

Hos Alex Andersen Ølund A/S står vi for emballagestyringen for langt de fleste af vore kunder. Det betyder, vi overtager ansvaret for emballagen, når vi læsser hos afsender, og vi forpligter os til at bringe materialet retur inden for den aftalte tidsramme. Det er dermed os, der har kontakten omkring emballagen med slutkunderne, hvilket betyder, vore kunder kan lægge fokus på salg af deres varer i stedet.    

Totalløsning 

Vi kan i Alex Andersen Ølund A/S tilbyde vores kunder en totalløsning, hvor vi står for hele logistikken omkring transporterne. Det betyder, at vi forestår kundernes pakning, styrer deres emballageregnskab, og vi tager os af hele processen fra afsender til modtager. Konkret kan dette betyde, at kunder, der f.eks. både har købt planter i Holland og Danmark, kun skal kontakte én vognmand, der både kan varetage transporten og pakkeaktiviteten. Foruden blomstereksportørerne er det i øjeblikket kun Alex Andersen, der varetager pakkeaktiviteter.

Ny vognpark

Vi kører hos Alex Andersen Ølund A/S i nye biler. Vore biler skiftes til nye, når de er 3 til 5 år gamle. Dvs. vores biler udvikler sig i takt med lastvognsindustrien, så vi hele tiden har biler,med lavt brændstofforbrug, og som følger bedste Euro-norm. Dermed holdes omkostningerne til brændstof og vejskat nede, hvilket også kommer vores kunder til gode. 

IT

Vi tilbyder vore kunder en række services, som er med til at give kontrol og overblik over deres ordre. Vi udvikler hele tiden på eksisterende og nye elektroniske services, og vi lytter gerne til vore kunders ønsker.

I dag tilbyder vi:

- Online fragttilmelding med kunde-log-ind fra vores hjemmeside.

- Fragttilmelding via EDI

- Fakturering via EDI

- Vore kunder og vore kunders kunder kan følge deres emballageregnskab via vores hjemmeside.

- Det er muligt at følge temperatur og luftfugtighed i bilen under transport. 

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.