Profil

Alex Andersen Ølund A/S har siden den beskedne start i 1964 udviklet sig til at være et af Danmarks førende logistikvirksomheder med speciale i transport af blomster, frugt og grønt og andre temperaturfølsomme varer samt stykgods af enhver art.

​Som moderne logidtikvirksomhed påtager vi os en bred vifte af opgaver, som har relation til varedistribution - fra emballagestyring til lønpakning - for en række kunder.

​​Vi råder over en ny og moderne vognpark, udstyret med flådestyringssystemer. Vi disponerer over 29.000m2 terminal.

Hos os er nytænkning og innovation hele tiden i fokus. Vi udvikler os løbende, for fortsat være blandt branchens førende, samt sikre høj kvalitet og rettidig levering.

​Virksomhedens hovedkontor har siden 2009 været placeret i Højme tæt ved E20. Derudover har virksomheden flere strategisk placerede afdelinger i Danmark og Nordeuropa.

I dag beskæftiger Alex Andersen Ølund A/S på koncernniveau ca. 550 ansatte hvoraf ca. 340 af disse er chauffører, der konstant er på farten. Vores egen vognpark tæller ca. 200 lastvognstog, derudover har vi omkring 80 faste vognmandsbiler tilknyttet virksomheden.

​Vi er stolte af at være den største blomstertransportør i Norden, og blandt de førende i Europa.