Idégrundlag

I Alex Andersen Ølund A/S har vi altid haft en klar holdning til kvalitet, service og rettidig levering. Virksomheden er bygget op omkring et idégrundlag, hvor disse tre værdier er altafgørende i det daglige arbejde.

 

Vi har oparbejdet en ekspertviden inden for transport af blomster og andet temperaturfølsomt gods, som gør os i stand til at levere kvalitetstransporter til kunder, der ønsker leveringer og afhentninger inden for vores domæne, som dækker over Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg og Frankrig. For at sikre kvaliteten arbejder vi løbende med at videreudvikle bilernes opbygning og udstyr, så det temperaturfølsomme gods behandles korrekt.

 

Kvalitet dækker hos os også over evnen til at kunne overholde kundens deadlines. Vi sikrer en høj grad af leveringssikkerhed og fleksibilitet. Derudover ligger vores serviceydelser primært i, vi tilbyder vore kunder at køre på containerfragt, så vi klarer alle kapacitetsbehov uanset mængde. Vi planlægger kørslen for kunderne, vi tilbyder at pakke deres varer samt at styre deres emballageregnskab. Denne form for totalløsning indebærer, at vi tager os af hele logistikken fra producent til butik.