Eksport / Import

Eksport af blomster til Mellem- og Nordeuropa
Ud af den samlede produktion af potteplanter i Danmark eksporteres knap halvdelen, hvor Tyskland og Sverige er de største aftagere med 26 pct.. 

I Alex Andersen Ølund A/S tilbyder vi i dag daglige afgange til en lang række europæiske lande. Vi dækker Scandinavien, Tyskland, Benelux, Frankrig, Ungarn, Østrig, Schweiz og Tjekkiet.

Det er muligt at få transporteret blomster på blomstercontainere fra hvilket som helst sted i Danmark til stort set alle steder i de ovenstående lande. 

Transport fra Holland

Holland er det marked, hvorfra der transporteres flest blomster. Der er ikke bare mange danske grossister men også grossister fra andre europæiske lande, der importerer planter fra Holland. Fra vores afdeling i Holland transporterer vi varer til Skandinavien.

Tilmeldingsmuligheder:

Det er hos Alex Andersen muligt at tilmelde sine varer over internettet. Vi tilbyder forskellige elektroniske tilmeldingsmuligheder til forskellige kunder og til forskellige typer varer. Hvis du er interesseret i at høre om, hvilke tilmeldingsmuligheder, vi kan tilbyde dig, så kontakt din lokale disponeringsafdeling.