Containerfragt

I Alex Andersen Ølund A/S er en af de væsentligste serviceydelser, vi kan tilbyde vores kunder, at køre på containerfragt.

Containerfragtkonceptet blev indført i 1995 efter forespørgsler fra flere små grossister. Siden er konceptet stille og roligt blevet udviklet. I de første år blev det implementeret og brugt i Danmark, Sverige og visse steder i Norge. I dag kan vi tilbyde containerfragtkonceptet til alle vores kunder.

Containerfragt er et system, hvor vi kører kundens varer på en blomstercontainere, der kan justeres således, at de kan tilpasses alle blomster og planter. Konceptet har mange fordele. Det giver blandt andet kunderne en stor fleksibilitet, fordi de ikke er afhængige af at sælge en bestemt mængde for at få det transporteret. Med containerfragt kan man nøjes med at købe den plads, der er nødvendig til den pågældende transport. Er mængderne store er containerfragt også en fordel, da Alex Andersen Ølund A/S tilbyder kunderne at forpligte sig i fragtaftalen til at løfte alle transporter uanset mængde og sæsonudsving. På den måde risikerer vore kunder ikke at sælge varer, de ikke kan få frem til slutkunden indenfor den aftalte tidsramme  

Når man sammenlaster fra forskellige kunder, bliver der kortere mellem leveringsadresserne. Omkostningsniveauet falder dermed samtidig med, det bliver nemmere at overholde kundens deadlines.

Til de kunder, der ønsker at køre på containerfragtkonceptet, sender vi zonekort og zonepriser ud. Når vi kan gøre det, skyldes det, at vi har opbygget et stort fysisk netværk af omlæsningsterminaler, der gør os i stand til at lave en ruteoptimering og en stor kapacitetsudnyttelse, der kommer kunderne til gode.

Se zonekortet for Danmark her

  • Facebook Social Icon

Alex Andersen Ølund A/S - Logistikvej 25A - 5250 Odense SV - Tlf: 66 18 81 97